De Verbouwing

20 november 2017
 
Wilt u meer zien van onze verbouwing, dan nodigen we iedereen uiteraard graag uit op onze sociale media (Facebook en of Instagram)
 

We zijn klaar!

 

(30-10-2017) De verbouwing is inmiddels afgerond en dus zijn we op volle kracht aan het werk in onze spiksplinternieuwe winkel! Nieuwsgierig? Kom vooral gezellig even langs; de koffie staat altijd klaar! Door de drukte van dit moment lukt het niet om foto's op de site te plaatsen. Kijk voor foto's en de laatste info vooral even op bovengenoemde sociale media...

 

13-09-2017) De komende weken worden een ware uitdaging! Na diverse tegenslagen, hebben we vlak voor de zomervakantie besloten de hele verbouwing stil te zetten. De drukte in combinatie met het feit, dat ook wij graag even op vakantie wilde, betekende een verbouwstop. Gelukkig niet echt een probleem, want de nieuw in te richten ruimte was klaar en stond niemand in de weg en de winkel zelf, inclusief verfafdeling, draait al enkele maanden prima. We hebben alle assortimenten ruimschoots op voorraad en onze klanten ondervonden er dus geen enkele last van. Maar het was natuurlijk leuker geweest, als we de verbouwing al hadden kunnen afronden…

Inmiddels zijn de vakanties voorbij, zijn de meeste nieuwe stellingen inmiddels geplaatst en maken wij ons op voor ‘de Finale’. Want zo voelt het inmiddels… In 2-3 weken tijd, gaat er nog een hele hoop gebeuren. De invulling gaat nu komen, we brengen kleur aan in het geheel! Nieuwsgierig geworden? Kom vooral even langs!

 

Bezorgauto in nieuwe huisstijl

 
Het is volop zomer in Krommenie en komend weekend gaan de vakanties ook hier in Noord Holland van start. De afgelopen weken heeft de verbouwing op een laag pitje gestaan, simpelweg omdat het te druk was in de winkel. Combineren was niet meer mogelijk en dan gaat het normale werk (lees de klant) uiteraard voor. We hebben inmiddels een nieuwe datum in gedachte, waarop de verbouwing moet zijn afgerond. Direct na de vakanties, vanaf 4 september, zullen we dan ook weer vol gas verder gaan met onze verbouwing!
   
 
Het laatste ‘wapenfeit’ voor de vakanties echt bij ons aanbreken, is het beletteren van onze bezorgauto. Geheel in de nieuwe huisstijl en wat ons betreft stoer & chique tegelijk!

 

Nieuwe huisstijl

 
Week 20 stond vol in het teken van onze nieuwe uitstraling! De lichtreclame aan de gevel, de vlaggen, spandoeken en de kar aan de weg; allemaal in het nieuw gestoken en uiteraard allemaal geheel volgens onze nieuwe huisstijl. Maar ook de offertes, opdrachtbonnen en mails gaan vanaf nu in de nieuwe huisstijl de deur uit. Een belangrijk en wederom leuk moment dus, helemaal als we dan de reacties op bijvoorbeeld Facebook lezen…
 
De nieuwe lichtreclame (zo mooi...!) Niet onbelangrijk; de kar aan de weg ook in het nieuw!

 

Metamorfose

 
We hebben steeds gezegd, dat onze winkel een metamorfose zou ondergaan. Iets wat in de eerste weken van de verbouwing door verschillende klanten in twijfel werd getrokken. Logisch ook, want de eerste periode vond redelijk uit het zicht plaats, maar was daardoor niet minder belangrijk. Als eerste is de deur naar onze zagerij verplaatst. Hierdoor komt er ruimte vrij voor de nieuwe afdeling Schuifwanden- en kastinterieurs op maat, die dus helemaal naar achteren verhuizen. Vervolgens is de oude Schuifwandenafdeling volledig afgebroken, zodat we de verfafdeling op een tijdelijke plaats voorin de winkel konden plaatsen. Op dit moment is de verfafdeling de enige afdeling die nog helemaal moet worden aangepakt en dit zal spoedig gaan gebeuren.
 

Nieuwe indeling

 
Vanaf het moment dat de oude verfafdeling vrij is gekomen, zijn we gestart met het herindelen van de stellingen. Dit is een bijzonder ingrijpende klus geweest, want we hebben alle stellingen uit de hele winkel helemaal uit elkaar gehaald, schoon gemaakt, opnieuw in elkaar gezet en afgesteld, om vervolgens weer opnieuw en op een nieuwe plek in te richten. Heel veel, maar bijzonder dankbaar werk. Uiteindelijk heeft dit twee weken geduurd, waarbij er geen enkele avond is overgeslagen en ook de zondagen keihard is doorgewerkt.  Na twee weken stond de nieuwe indeling zoals hij is bedacht en kunnen we er niet omheen, dat we erg trots zijn op het eindresultaat. Wat voorheen ongeveer de hele winkelvloer bestreek, is nu precies passend teruggeplaatst op een veel kleiner oppervlak. En eigenlijk zonder dat er een assortiment is verdwenen. Alhoewel, één leverancier is niet meer bij ons te vinden; Knauf. Helaas was dit assortiment bouw-gerelateerde materialen niet voor ons weggelegd en is dus verdwenen.
 
Verder is alles dus opnieuw ingericht en dit is gebeurd nadat er erg goed over is nagedacht. Assortimenten zijn weer bij elkaar gekomen, waardoor alles veel overzichtelijker en logischer is geworden. Het mooiste compliment tot nu toe, was een klant die ons complimenteerde, over de prachtige uitbreiding in ons tuinassortiment. Deze uitbreiding is er helemaal niet, maar omdat alles weer bij elkaar geplaatst is, lijkt dit zeker wel zo.
 

Afdeling maatwerk groeit sterk

 
Vanaf week 11 hadden wij door de nieuwe indeling vrij spel aan de rechterzijde van onze winkel. En hier zijn in één week onze twee timmersmurfen (ABÉ Maatwerk en Helderbouw) lekker ‘los gegaan’. Er zijn nieuwe wanden geplaatst, die door middel van koven aan elkaar zijn verbonden. De wanden maken een duidelijk onderscheid tussen onze assortimenten doe het zelf en maatwerk.  Want één ding staat als een paal boven water; zowel doe het zelf, als ook maatwerk blijft bij ons te vinden!
 
In week 12 hebben de schilders van Bouwmeester Schilderwerken en Al Schilderwerken de nieuwe wanden keurig afgewerkt en inmiddels zijn wij begonnen met de inrichting van de nieuw ontstane ruimtes. We gaan lekker, maar we zijn er nog niet…
 
De komende weken zal onze buitengevel (entree) worden voorzien van een nieuwe look, worden de verkoop- en verfbalies vervangen en zullen we de verfafdeling nog grondig in het nieuw steken. Kortom; er komen nog een paar drukke weken aan. Mocht u meer willen weten en zien, kijk dan op onze sociale media. (Facebook en of Instagram) Langskomen is natuurlijk nóg leuker; de koffie staat altijd klaar!
 

Alle tips

20 november 2017De Verbouwing
14 februari 2017De verbouwing is begonnen!
14 september 2016Dit najaar volop Schuifwanden nieuws!
27 juni 2016Sigma Rapid
9 april 2016Kaarten sparen voor... Kensington!
29 februari 2016PVC vloeren van Quick Step
21 januari 2016Aan de hand van de meester
21 december 2015Het jaaroverzicht van 2015
11 december 2015Maak nu extra voordelig kennis...
16 november 2015Ook voor de leukste schoenkadootjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem