De verbouwing is begonnen!

14 februari 2017

 

Het is de hoogste tijd...

 
In februari 2017 bestaat onze winkel in Krommenie alweer 23 jaar! En we durven best hardop te zeggen, dat we in die 23 jaar alles behalve stil hebben gezeten. BEKU is steeds meebewogen met de markt. Hierdoor was de uitbreiding in oppervlakte in 2006 min of meer een noodzaak. Ons assortiment paste simpelweg niet meer in de 650m2 die wij tot dat moment tot onze beschikking hadden. De afgelopen 10 jaren hebben we ons assortiment steeds meer in de bestaande 1000m2 geschoven. Hadden we in 2006 het gevoel zeeën van ruimte te hebben, nu is alles gewoon weer goed afgevuld. Ondanks dat, is het niet overvol en dus nog wel overzichtelijk. Maar nu is de tijd aangebroken, om het assortiment weer eens goed onder de loep te nemen en daar waar nodig aan te passen. En dat hebben we de afgelopen maanden achter de schermen gedaan!
 

BEKU blijft uiteraard bestaan!

 
Wat gaat er dan allemaal veranderen? Een belangrijke vraag en om vooral geen onnodige onrust te veroorzaken; de naam BEKU zal absoluut blijven bestaan! Geen indianenverhalen dus, want BEKU Krommenie is en blijft gewoon gevestigd op de plek waar we inmiddels bijna 23 jaar zitten. We stoppen er niet mee, integendeel, we maken een grote stap de toekomst in. Verder zal de bestaande indeling in de winkel volledig opnieuw worden ingericht. Assortimenten zullen weer beter op elkaar worden aangesloten, simpelweg omdat dit meer duidelijkheid gaat geven. Dit alles wordt direct gecombineerd met een compleet nieuwe huisstijl.
 
Een belangrijke verandering is wel het vervallen van een deel van ons logo. Wij stoppen met de naam Verf & Wand. Ook hierbij een redelijk eenvoudige reden; deze naam dekt de lading al langere tijd niet meer. We verkopen immers heel veel meer dan alleen verf materialen voor wandafwerking. We bouwen geen huizen, zo is het ook weer niet. Maar als het huis eenmaal is gebouwd, dan kunnen we een groot deel van de verdere inrichting wel verzorgen. Het is niet voor niets dat onze klanten zelf regelmatig roepen; “Als je BEKU in mijn woning roept, begint hij spontaan te lachen!” Anders gezegd; Je huis mede mogelijk gemaakt door BEKU.
 

Vernieuwing en uitbreiding

 
In 2017 zullen onze bevindingen hierin zichtbaar worden. Assortimenten die meer ruimte nodig hebben, krijgen dit ook. Assortimenten die nu teveel ruimte hebben, worden daar waar mogelijk ingekrompen, maar wel zonder dat deze verloren gaan. Het is namelijk in de eerste plaats wel de bedoeling, dat de hele verbouwing tot een uitbreiding van ons assortiment zal leiden. En dat betekent dus letterlijk, dat wij ook na de verbouwing maximaal ons best zullen doen, om alle klusvragen te beantwoorden. We hebben er zin in…!
 
Op deze site houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Nóg actueler zullen de foto's en uitingen op onze Facebookpagina zijn, dus hou deze ook zeker in gaten!
 

Maak de verbouwing hier mee

 
Vanaf nu zullen wij zo goed als mogelijk onze verbouwing in beeld brengen op deze pagina. De nieuwe berichten plaatsen we bovenaan, dus wil je vanaf het begin af aan lezen, dan moet je even onderaan beginnen…
 
Woensdag 8 maart 2017
Momenteel zitten wij in de meest ingewikkelde fase van de verbouwing; de stellingen worden stuk voor stuk uit elkaar gehaald, helemaal schoongemaakt en op de nieuwe plek weer in elkaar gezet. Vervolgens worden de assortimenten weer netjes ingericht en is de volgende stelling aan de beurt. Hoe graag wij ook meer informatie willen geven en foto's zouden willen delen, het lukt momenteel helaas even niet. Door de enorme drukte in de winkel, komen we hier helaas niet aan toe. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit, om eens een kijkje te komen nemen!
 

 

Dinsdag 7 februari 2017
Nadat eind januari de nieuwe doorgang in de zagerij is gemaakt, zijn we meer in het zicht van de klant terecht gekomen. De showroom van onze Schuifwanden op Maat is leeggehaald en dus zitten we vanaf nu even zonder showkasten. Lastig, maar helaas niet anders. Doordat we de showroom hebben vrijgemaakt, is de verfafdeling met mengmachines en al naar voren verplaatst. Tijdelijk en wel wat krap op elkaar, maar wel erg in de richting van waar de definitieve plek voor de verfafdeling gaat komen.
   
 
De ruimte die is ontstaan in de oude verfafdeling, betekent de aftrap van het verschuiven van ons stellingen… We starten dus achterin de winkel en schuiven beetje bij beetje naar voren. Stellingen weg, muurtje schilderen, stellingen er weer voor. De enorme kubus waarin onze voorraad geschaafd vurenhout en lijstwerk ligt, is de volgende horde. Deze verplaatst naar de achterwand.
 
Donderdag 2 Februari 2017
Onze artikelbeveiliging was inmiddels verouderd en ook dit is direct aangepakt. Begin februari zijn de oude twee poorten vervangen voor 4 spiksplinternieuwe exemplaren.
 
 
Vrijdag 27 januari 2017
De kop is eraf, of anders gezegd; het eerste gat is geslagen! Op de kalender staat vrijdag 27 januari en voor het eerst maar zeker niet voor het laatst, klinkt er een ‘bouw-geluid’ door onze winkel… Arjan van ABË Maatwerk (één van de vaste krachten tijdens de hele verbouwing) is begonnen met het verplaatsen van de zagerijdeur. Door de nieuwe inrichting is de huidige plek niet de meest ideale en dus wordt de deur verplaatst.
Achter onze Sigmawand ontstaat een gat... Van boven af; de man van het gat!
 
Januari 2017
 
Via Facebook hebben we een aantal weken geleden het startschot voor de verbouwing al gegeven. Met heel veel meer succes dan verwacht, plaatste we het bericht dat mensen een showroomkast konden winnen. Simpelweg door het bericht leuk te vinden en vooral te delen. Het gevolg; in één week bijna 1000 x gedeeld! Ongekend succesvol dus! De tweede kast is inmiddels ook verloot (ruim 300 delers!) en mogelijk volgt er nog een derde.


 
 

Alle tips

20 november 2017De Verbouwing
14 februari 2017De verbouwing is begonnen!
14 september 2016Dit najaar volop Schuifwanden nieuws!
27 juni 2016Sigma Rapid
9 april 2016Kaarten sparen voor... Kensington!
29 februari 2016PVC vloeren van Quick Step
21 januari 2016Aan de hand van de meester
21 december 2015Het jaaroverzicht van 2015
11 december 2015Maak nu extra voordelig kennis...
16 november 2015Ook voor de leukste schoenkadootjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem