Wachttijden lopen op

1 juni 2017
We bevinden ons momenteel weer in het drukste deel van het jaar, als het gaat om insectenwering. Ondanks dat wij al jaren proberen de drukte anders te verdelen, blijft een hor toch een bijzonder product. Logisch, want als je in februari over insectenwering begint, dan zijn de reacties niet bijzonder enthousiast…
 

Levertijden

 
Vanaf begin mei zijn we getrakteerd op een aantal erg mooie dagen. Heerlijk zomers, warm weer. En daar hoort dus ook bij, dat het ongedierte zich van alle kanten tegelijk laat zien! Vliegen, heel veel muggen en zelfs al regelmatig wespen.
Door het mooie weer en het plotselinge besef dat er nog horren moesten worden aangeschaft, beleven wij momenteel weer een extreem drukke tijd. Dit betekent dat wachttijden langer zijn, dan wat wij zelf wenselijk vinden. Deze wachttijd wordt uiteraard veroorzaakt door teveel vraag in een tekort tijdsbestek. Klanten moeten langer wachten voordat er kan worden ingemeten en fabrikanten hebben langere levertijden.
 

Begrip

 
We vragen je begrip voor deze situatie. We doen, zoals altijd, ons uiterste best om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken.
 
P.S. toch nog even een tip; Was je nog niet van plan om dit zomerseizoen horren aan te schaffen, maar weet je dat dit in de toekomst wel zal gaan gebeuren, laat ons dan ‘lekker’ in de winter langskomen! In de winter is het veel minder druk en is alles dus binnen enkele weken geregeld!
 

Alle nieuwsitems

30 november 2017Roparun 2018; Wij sponsoren mee!
14 november 2017Rolgordijnen collectie Reflection
23 september 2017Gratis Hub Kit bij PowerView®
13 september 2017Nieuwe website komt eraan
13 juli 2017Nieuw in ons assortiment!
12 juli 2017De ideale combinatie!
1 juni 2017Wachttijden lopen op
21 april 2017Horrenactie 2017
8 april 2017PowerView Smartkit actie
3 april 2017Nieuwe vloeren showroom

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem