Roparun 2018; Wij sponsoren mee!

30 november 2017

Goede doelen

 
Afgelopen jaren hebben wij ons, op uitnodiging van Luxaflex®, nadrukkelijk kunnen en mogen inzetten voor Project Malawi. Een uniek project, waarbij ziekenhuizen, weeshuizen en scholen op verschillende manieren worden voorzien van insectenwering. Grotendeels door de levering en montage van horren uit het eigen assortiment van Luxaflex®, maar door middel van educatie ook door lokale mensen te leren hoe zij zelf horren kunnen maken. In de twee jaren dat wij actief betrokken zijn geweest, zijn we zelf ook twee keer mee geweest naar Malawi. De indrukken die daar zijn opgedaan, zijn niet in één woord samen te vatten.
 

Leven toevoegen aan de dagen...

 
Inmiddels is er een nieuw ‘project’ van start gegaan. Ook nu weer met een goed doel als leidraad, want dat is waar Luxaflex® zich achter de schermen veel voor inzet. In 2018 doet Luxaflex® met een eigen team mee aan de Roparun!
De Roparun is een estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam! Ruim 500 kilometer hardlopen, met als doel om geld op te halen. Geld dat is bedoeld om het leven van mensen met kanker dragelijker te maken. ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’, is al meerdere jaren het motto.
 
Luxaflex® doet in 2018 dus voor het eerst zelf mee aan de Roparun. Tot en met vorig jaar was Luxaflex® wel betrokken bij de run, maar dan vanwege het feit dat Hunter Douglas (moederorganisatie van Luxaflex®) met een team mee deed. Door het enthousiasme van een aantal deelnemers vanuit Luxaflex®, is nu voor een eigen team gekozen.
 

Doneert u ook mee?

 
De run zelf wordt gehouden in het Pinksterweekend 2018. Zaterdagmiddag vertrekken de teams en deze komen 50uur later, maandagmiddag dus, aan in Rotterdam. Alle deelnemende teams, meer dan 300 in totaal, proberen zoveel mogelijk geld op te halen, door middel van sponsoring. Luxaflex® heeft al haar afnemers gevraagd €1,00 per order te doneren aan de Roparun. Het gaat hierbij om orders die worden geplaatst in de periode van oktober 2017 t/m april 2018. Uiteraard doen wij hier maar wat graag aan mee! Sterker nog, wij willen de actie een extra boost geven, door €1,00 per besteld artikel te doneren! Besteld iemand 5 rolgordijnen, doneren wij €5,00 aan de Roparun!
 

Wij lopen zelf ook mee!!

 
Met de nodige trots kunnen we inmiddels bevestigen, dat we naast onze donatie per artikel, meer mogen betekenen voor de Roparun; We rennen namelijk zelf mee in het team van Luxaflex®! Patrick (Beemsterboer) is één van de 8 lopers in het team. Mocht je een donatie willen doen, dan is het ook mogelijk dit aan het team van Luxaflex®, of zelfs aan een specifieke deelnemer te doen. Luxaflex® is team 215 en hier vindt je alle leden uit het team. Uiteraard stellen wij iedere donatie zéér op prijs! Om eenvoudig te kunnen doneren, kun je hier klikken...

 

Leef met ons mee...

 
De komende tijd zullen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden, van alle ontwikkelingen rondom de Roparun en uiteraard onze deelname. Volgt ons bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Alle nieuwsitems

30 november 2017Roparun 2018; Wij sponsoren mee!
14 november 2017Rolgordijnen collectie Reflection
23 september 2017Gratis Hub Kit bij PowerView®
13 september 2017Nieuwe website komt eraan
13 juli 2017Nieuw in ons assortiment!
12 juli 2017De ideale combinatie!
1 juni 2017Wachttijden lopen op
21 april 2017Horrenactie 2017
8 april 2017PowerView Smartkit actie
3 april 2017Nieuwe vloeren showroom

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem