Luxaflex

Inspiration dealer...

 

Nadat we in 2008 promoveerde van ‘gewone dealer’ naar ‘Select-dealer’, hebben we afgelopen week onze missie voltooid; we zijn vanaf nu Luxaflex® Inspiration-dealer!
Naast het feit dat we nu de beschikking hebben over een prachtige, ruime en vooral overzichtelijk Inspiration Shop, hebben we direct ook een nieuwe website gelanceerd. Aan onze werkwijze en service is niets veranderd; we nemen nog net zo graag alle zorgen uit handen!
Voor meer informatie nodigen we u graag uit op www.luxaflexdealerzaanstad.nl

 

 

Hebben jullie ook een 'Luxaflexje...?'


... het is een vraag die ons meer dan eens gesteld wordt. Luxaflex® dankt een groot deel van haar bekendheid, aan de introductie van de horizontale jaloezie in 1950. Nog steeds wordt er gesproken over ‘een Luxaflex’, terwijl er een horizontale jaloezie wordt bedoeld. Het geeft wel aan hoe bekend het merk is en dat is niet zo vreemd… 
 

De hele collectie


Het assortiment van Luxaflex® bestaat uiteraard uit veel meer dan de horizontale jaloezie; Duette shades® , Plissé shades, Roman shades, Gordijnjaloezieën, Paneelgordijnen, Silhouette®, Facette®, maar ook Rolgordijnen. Stuk voor stuk in de best denkbare kwaliteit!
In onze winkel beschikken we over de Luxaflex® Inspiration Shop. Hierin vindt U zo goed als alle producten uit het totale assortiment. Niet alleen de producten, maar ook veel van de leverbare opties, want voor ieder product is er een brede keuze in ‘Finishing options’. Uiteraard hebben we ook van ieder product één of meerdere collectiemappen; alle kleuren en uitvoeringen overzichtelijk bij elkaar.
 

Uniek ontwerp

 
Luxaflex® raamdecoratie is zo ontworpen dat het subliem past bij vrijwel elk raam, ongeacht formaat, vorm of type, in vochtige ruimten of als verduistering. Vertel ons uw wensen en laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Anders gezegd; Komt u vooral eens vrijblijvend bij ons langs en ontdek het perfecte Luxaflex® product voor Uw huis. Onder het genot van een vers kopje koffie nemen we graag de mogelijkheden met u door...
 
Voor het hele assortiment Luxaflex® producten geldt ook; alles wordt gratis ingemeten en gratis gemonteerd!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem