Actie(s)

Welkom in onze 'Actie-hoek'! U vindt hier een aantal van onze lopende acties.

 

We maken ruimte voor nieuwe assortimenten

 

We kunnen er niet omheen; als we nieuwe assortimenten willen gaan voeren, dan zullen we ruimte moeten maken in bestaande assortimenten. Dit betekent dat er dus producten zullen worden uitverkocht. Deze producten worden verkocht met een korting van 30%, 40% of zelfs 50%! Hieronder een overzicht en let op; op=op!

 

 

 

Verfassortiment dimago gaat verder onder nieuwe naam

 

Ons paradepaardje mag natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe huisstijl; dimago zal dan ook zeker behouden blijven, al wordt wel de naam veranderd. Binnen het complete assortiment van dimago, verkochten wij naast de verf ook behang en raamdecoratie en shutters. De kwaliteit van dimago is semi-professioneel. Dit betekent een kwaliteit die perfect past tussen de professionele verven en de doe het zelf verven in. Ons nieuwe ‘eigen merk’ wordt nog veel uitgebreider; HOME MADE BY_ zal worden geïntroduceerd in twee kwaliteiten verf (doe het zelf en semi-professioneel) en zal op termijn worden uitgebreid met een professionele buitenkwaliteit. Daarnaast zullen wij het complete assortiment van HOME MADE BY_ gaan voeren, wat betekent dat wij uw hele woning compleet kunnen inrichten met één merk. (meer hierover volgt later…) Zolang de voorraad strekt, ontvang je op alle dimago verf 30% korting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30% korting op alle FLEXA Strak in de Lak

 
Zowel het standaard assortiment (ook wel ready mixed genoemd) als ook het op kleur gemengde assortiment van FLEXA Strak in de Lak komt te vervallen. Wij merken een sterke toename in de verkoop van professionele merken, simpelweg omdat onze klant voor topkwaliteit gaat. Mede hierdoor is er in de nieuwe verfafdeling voor gekozen, om deze doe het zelf kwaliteit uit te laten lopen. Voordeel; op het hele assortiment 30% korting!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

40% korting op Wijzonol!

 

Ongeveer 5 jaar geleden zijn wij gestopt met het mengen van Wijzonol verf. Doordat we nog twee mengcomputers overhielden (Sigma & Sikkens) konden we iedere vraag eenvoudig beantwoorden en dus viel het doek voor Wijzonol. Wat bleef, was het standaard assortiment buitenverven. Vanaf heden ontvang je maar liefst 40% korting op ons hele assortiment Wijzonol dekkend en Wijzonol hoogglans!

 

 

 

 

Bijenkorf Cadeaucard bij PURE

 

Geef je huis net dat beetje extra sfeer! Met de vele kleurkeuzes die Pure by Flexa Color Lab® je biedt. Een palet van 224 prachtige tijdloze kleuren. En tijdelijk ontvang je bij aankoop van iedere €50,- aan Pure verf een €10,- Bijenkorf Cadeaucard Wonen. Welke kleur vindt jij het mooist?

(deze actie loopt van 3 oktober 2016 t/m 31 maart 2017)
Ontvang jij onze digitale nieuwsbrief al?

 

Heb je jezelf al ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief? Zo ja, dan heb je ongetwijfeld al eens gebruik gemaakt, van de aanbiedingen die wij maximaal 2 x per maand versturen. Onder andere superscherpe aanbiedingen, die enkel en alleen gelden voor lezers van onze nieuwsbrief én natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van doe het zelf...


 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem