Reviews

We leggen de lat graag zo hoog mogelijk

 
Omdat we service erg serieus nemen, informeren we graag achteraf bij onze klanten naar de wijze waarop zij een bezoek aan onze winkel hebben ervaren. Daarnaast zijn we uiteraard geïnteresseerd in de ervaringen van onze klanten, wanneer zij maatwerk (raamdecoratie, horren, vloeren, kasten) hebben aangeschaft en hebben laten monteren.  Van het allereerste gesprek in de winkel, tot en met de uitleg over het product, nadat deze thuis is geïnstalleerd. Op deze manier leggen we de lat voor onszelf hoog, maar dat is iets wat juist graag zelf willen. Hieronder lees je de reviews (beoordelingen) die onze klanten op google hebben geschreven. Wil je zelf een review over ons of onze winkel schrijven, klik dan hier.
 
September 2017
 
Wim Huisman*****
Behulpzaam personeel. Goede spullen
 
Jan Kooij*****
 
Karin Bossen*****
 
Augustus 2017
 
Eddy Kopp *****
Groot voordeel van kleine zaak in ons dorp, is persoonlijke aandacht en service
 
Inke Steeman****
Goede service
 
Rene Fiets*****
Goede service en advies
 
Erik Foek*****
Topzaak met fijne service!
 
Juli 2017
 
Oscar van S****
Mijn groothandel of ik had een fout gemaakt in een bestelling, omdat deze ver uit de buurt is vanaf mijn klus ben ik bij beku terechtgekomen. Ondanks dat ze mij als bedrijf niet kennen en ik mijn voorraad elders haal wilde ze mij een zeer goede korting geven voor een eenmalige bestelling. Ze zijn zeer vriendelijk en begrijpen hoe het werkt!! Ze konden ook eenmalig wat meer geld pakken maar helpen liever een win win situatie!! beku, top!! Service gaat verder dan paar euro extra pakken!!
 
Juni 2017
 
J. Tieland *****
Ik heb nogal wat moeite met inloggen op Google maar wil toch graag even een beoordeling geven. Zowel in de winkel als daarbuiten, bij ons thuis, is er een prima contact geweest. De monteur heeft in een mooi tempo op uitstekende wijze de hordeur gemonteerd. I.v.m. uitvallen van eerdere afspraak kon hij bij ons eerder terecht en heeft alles keurig netjes gemonteerd. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over : Service, kwaliteit en vriendelijkheid van Beku-Krommenie en zullen dan ook  niet nalaten, indien nodig , U aan te bevelen bij vrienden, familie en kennissen. Topklasse!!!!! Wellicht tot ziens bij een volgende keer in de winkel.
 
Anneke Vleeshakker*****
Een horrendeur laten inmeten en plaatsen voor onze schuifdeur naar het balkon. Prettig geholpen en vakkundig geplaatst en werkt naar volle tevredenheid.
 
April 2017
Chris de Jong*****
Hier krijg je de service die ontbreekt bij de Gmma en Praxis!
 
Maart 2017
 
Pieter Heine*****
Dé doe-het-zelf winkel in Krommenie. Bijzonder vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorgt en plaatst tevens producten.
 
Voorjaar 2017
Door de verbouwing die in januari is gestart, hebben wij tijdelijk geen reviews meer geplaatst. Ondanks dat de winkel nog niet helemaal klaar is, pakken we de draad weer op en plaatsen we de reviews weer op onze site.
 
December 2016
 
Jan Molenaar ****
Wij hebben in november een laminaatvloer laten leggen door Beku, de oude vloer hebben zij 20 jaar geleden voor ons gelegd! Wij zijn meer dan tevreden over zowel de verkoop in de winkel als ook de deskundige en prettige medewerker die de vloer heeft gelegd. In een woord klasse. Het is een plaatje geworden.
 
Mark Duin ****
Veel klusspullen!
 
November 2016
 
Jacqueline Samson - van ´t Veer *****
Voor ons eerste en tweede huis houten jaloezieën besteld. Zijn echt ontzettend mooi! Hele goede service. Echt een aanrader!
 
R. Ham ****
Hebben een VELUX rolgordijn geplaatst en ben er zeer tevreden over. Ook heeft de monteur de boel weer netjes achtergelaten. BEKU is een zaak om mee in zee te gaan.
 
Elwin de Man ****
Goede voorlichting, prima service en levering. En door welke zaak wordt je tegenwoordig nog na een paar dagen gebeld of alles nog bevalt?
 
Susan R *****
Nadat ik al jaren naar volle tevredenheid bij Beku kom voor aankopen als verf, behang, en klusspullen heb ik nu twee rolgordijnen op maat laten maken. Het werd ingemeten en geplaatst. Ik belde om te bedanken voor de goede afhandeling toen mij werd verteld dat er een heel klein gaatje in 1 vd schermen zichtbaar was. Er was al een nieuw rolgordijn besteld.' Ik had het gaatje niet eens opgemerkt. Dit vind ik echt goede service. Wat Beku voor mij ook onderscheidend maakt ten opzichte van grotere bouwmarkten is dat élke medewerker kennis van zaken heeft en dat er altijd wordt meegedacht.
 
Oktober 2016
 
Johanna Eijmael *****
Wordt altijd op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen. De voorraaf is heel uitgebreid en je kunt er vooral voor speciale dingen terecht. Ga zo door.
 
Zaanse Ruiters *****
Net voor de zomer twee screens laten inmeten en plaatsen. Prima advies en zeer nette monteurs die zelfs iedere keer binnen hun schoenen uit wilde doen, maar dat vond ik niet nodig. Ook netjes afgewerkt, en ik kon zelf bepalen waar de bediening kwam. Door de dikke beton muur netjes de stroom weg gewerkt. Ook bij Beku de schuifdeuren voor onze inbouw kasten gekocht, en doordat ze dit prima geregeld hadden hadden we er vertrouwen in dat het met de screens ook wel goed zou komen.
 
September 2016
 
Augustus 2016
 
Vincent Lammerse *****
Good advise and perfect installation! Recommended BEKU to my neighbours already.
 
Frank van der Linden *****
Mooie maatwerk kastenwand geadviseerd en geplaatst!
 
Juli 2016
 
Sabrina Lang *****
Super service en kwaliteit.
 
Max Schoonhoven *****
Vriendelijk personeel en een groot assortiment. Gewoon top!
 
Martijn Spapens *****
Vriendelijk en deskundig advies bij de keuze van 3 horren. Inmeten en montage keurig gedaan. Erg tevreden.
 
Juni 2016
 
Sicco Dijkstra ****
Deskundig personeel. Keurige service.
 
Karin Zinzi Florens *****
Een winkel waar je nog persoonlijk wordt verteld wat voor gereedschap je koopt.
 
Mei 2016
 
Familie Korthagen - Borgsteede ****
 
Wouter van Hezel *****
Prima zaak, altijd een goed klusadvies.
 
Cor Dettmer *****
Multishade duo rolgordijnen gekocht. Maten door BEKU opgenomen en gordijnen geplaatst. Hangen perfect. Vriendelijk personeel en uitstekende service!
 
Niels Volger *****
Al onze gordijnen op maat laten maken. Kwamen keurig inmeten en ophangen. Ziet er heel mooi uit! Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel en zeer goede service.
 
April 2016
 
Yvonne Heijne *****
Een aanrader voor iedereen, je wordt er goed geholpen en het team is zeer klantgericht. Laatst een zelfbouwkast gekocht, waarvan de deuren iets te breed waren. Zonder problemen werden de deuren opgehaald, op maat gemaakt en de volgende dag weer teruggebracht! Misschien met sommige producten ietsje duurder dan één van de grote bouwmarkten, maar dat maakt de service meer dan goed! Kortom, goed bedrijf met vriendelijk en technisch personeel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem