Over ons


Op 15 februari 1994 opende BEKU zijn deuren in het centrum van Krommenie.
Bij de start waren wij aangesloten twee verschillende organisaties; ‘de Vakman’ en ‘Verf & Wand’. De eerste volledig gericht op gereedschappen, ijzerwaren, elektra, sanitair, hout- en plaatmateriaal en tuinartikelen. De naam ‘Vakman’ werd in 1997 veranderd in ‘Fixet’. Maar omdat wij geen binding hadden met deze naam, besloten wij vanaf dat moment door te gaan onder de vlag van Verf & Wand. Alleen dan wel met ons complete assortiment, iets wat binnen Verf & Wand tot op de dag van vandaag uniek is.
Verf & Wand is één van de meest gespecialiseerde ketens van verfspeciaalzaken. Verf is dan ook een belangrijk onderdeel van ons assortiment; zo zijn wij Sigma Select Shop GOLD en Erkend Sikkens Specialist. (voor meer info over ons assortiment verven, klik hier)
 
Diegene die BEKU kent, weet dat wij één heel duidelijke visie hebben; Maximale service bieden  aan iedere klant. Ook als deze voor slechts één enkele schroef naar ons toe komt. We hebben hierin een goede naam opgebouwd en onze klanten weten inmiddels wat ze van ons kunnen en mogen verwachten.
 
Het assortiment waarmee wij in 1994 zijn begonnen, breidt zich nog altijd uit. Eigenlijk iedere afdeling is ruimer en uitgebreider geworden. Dit heeft in 2006 geleid tot een uitbreiding van ons pand en groeide we van 640m2, naar de uiteindelijke ruim 1000m2. Vooral onze houtzagerij én de verfafdeling kregen beide veel meer ruimte, waardoor onze werkzaamheden een stuk aangenamer verricht konden worden.
 
Naast ons uitgebreide doe-het-zelf assortiment, hebben wij ons vanaf de eerste dag in een aantal producten meer dan ‘normaal’ verdiept. We hebben hierin een specialisme opgebouwd, waardoor onze klantenkring inmiddels allang niet meer alleen uit de Zaanstreek afkomstig is. In één woord praten wij dan over ons assortiment ‘Maatwerk’! Binnenzonwering, Insectenwering en Schuifwanden- en bijbehorende Kastinterieurs. Allemaal exact op maat gemaakt en altijd door ons ingemeten en geplaatst/gemonteerd. 
 
Mochten we uw interesse hebben gewekt, dan nodigen we u graag uit om eens te komen kijken. De koffie staat altijd klaar…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Webdesign Haarlem